top of page

Marketing szolgáltatások

Közel 5 év tapasztalattal rendelkezem a digitális marketing és tartalomkészítés világában, melyből 4 évet egy reklámügynökség tagjaként szereztem. Úgy gondolom, hogy a sikeres marketing kulcsa az összetettségben és a stratégiában történő gondolkodásban rejlik. Egy szép kép önmagában nem működőképes jól megalkotott szövegek nélkül, és fordítva. Komplex tapasztalatommal olyan széleskörű szolgáltatást tudok nyújtani, mely lefedi egy vállalkozás marketing szükségleteit mind a vizuális, mind a szöveges oldalról. 

 

Dolgoztam számos nagy cég online marketingjén, referenciáim között szerepelnek éttermek, cukrászdák, budapesti és vidéki bevásárlóközpontok, növényi ital márka, hegesztőgép gyártó, hulladékfeldolgozással foglalkozó cég, taxitársaság, virágüzlet és ékszerkészítő is. Ahogy az látható, tapasztalataim változatos szektorokból származnak és mindig örömteli kihívás számomra újabb területekkel megismerkedni és az adott célközönségnek megfelelő hangon szólni a potenciális vásárlókhoz.

Az alábbiakban igénybevehető szolgáltatásaim körébe és néhány, számomra különösen kedves referenciáimba pillanthatsz bele.

Referenciák

Lépjünk kapcsolatba!

Amennyiben érdeklődsz szolgáltatásaim valamelyike iránt, kérdéseiddel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keress az alábbi elérhetőségeim egyikén:

arkinono.photo@gmail.com

+36 20 399 1086

bottom of page